nieuws

Lezyne kiest voor Oneway Distribution

Onderdelen & Accessoires

Lezyne kiest voor Oneway Distribution
Nieuwe producten van Lezyne, na het faillissement van Rivo Sports nu gedistribueerd door Oneway Distribution.

Oneway Distribution is vanaf heden de exclusieve distributeur voor Nederland van het innovatieve merk Lezyne. Half februari viel het doek voor Rivo Sports, importeur van onder meer Lezyne.

Binnen het aanbod van OWD vervult Lezyne, naast het aanbod van wielsets, stuurpennen, sturen,crankstellen, smeermiddelen en fietskleding, de ontbrekende schakel. Met de producten van Lezyne complementeert OWD haar assortiment. Lezyne brengt kwalitatief hoogstaande en vernieuwende producten op de markt, waaronder fietsverlichting, vloerpompen en tools. Deze stap versterkt de positie van OWD als full service leverancier.

Veel awards gewonnen

Het jonge Amerikaanse merk Lezyne (www.lezyne.com) is een bekende naam op de Europese markt. Lezyne is marktleider op het gebied van fietsaccessoires in verschillende landen en heeft sinds haar oprichting in 2007 een groot aantal awards gewonnen, waaronder de Design en Innovation Award 2015 voor zowel de Port-A-Shop-Kit als de CNC Travel Drive minipomp. Een groot deel van de producten is inmiddels uit voorraad leverbaar. Vanaf begin april is het volledige programma bij OWD voorradig. Gebruikers van de bekende kassasystemen kunnen de productinformatie ophalen via DST, waarin alle artikeldata ter beschikking wordt gesteld.

Positie naar dealers toe verstevigen

“Door de toevoeging van Lezyne aan onze bestaande portfolio van OWD zijn we nog beter in staat om onze klanten te voorzien van een compleet assortiment fietsbenodigdheden. De innovatieve krachten achter Lezyne passen uitstekend bij ons sterke merkenpalet,” aldus accountmanager Sander Bouwens. “Lezyne is net als onze andere merken een bekende naam in de markt en dat verstevigt onze positie naar onze dealers toe.”

Trainingen

OWD zal trainingen rond het merk gaan verzorgen om dealers op de hoogte te brengen van de ins-en outs van bestaande en nieuwe Lezyne producten. Via de dealerportal worden de trainingsdata bekend gemaakt. Lezyne is verkrijgbaar via geselecteerde winkels en komt naast de andere merken van Oneway Distribution BV. Het bedrijf voert in de Benelux de distributie van de merken Spiuk, Syntace, Juice Lubes, Hayes, Manitou, Fulcrum, Sun Ringlé, Race Face, Easton, Scope, Liteville, Answer en RRP.

Reageer op dit artikel