nieuws

iF Design Gold Award voor Thule RideAlong Mini fietszitje

Onderdelen & Accessoires

iF Design Gold Award voor Thule RideAlong Mini fietszitje
Thule RideAlong Mini fietszitje wint iF Design Gold Award.

Thule is met het innovatieve fietszitje Thule RideAlong Mini de winnaar geworden van een iF Design Gold Award 2015. Andere producten van Thule wonnen al diverse prijzen dankzij hun slimme ontwerp en materiaalgebruik, maar het zitje is het eerste product in de Thule-geschiedenis dat deze ´gouden´ ontwerpprijs wint.

Thule RideAlong Mini is een van de nieuwste producten van Thule in de categorie Active with Kids. Kenmerk van dit zitje is het geïntegreerd ontwerp. Het is daarmee ook een van de meest eenvoudige in het gebruik. Slimme onderdelen als de verstelbare, beklede vijfpuntsgordel en de met één hand te verstellen voetsteunen zorgen voor maximale veiligheid. Ook de jury van de iF Awards, een van de meest toonaangevende designprijzen ter wereld, was onder de indruk van de innovaties en de gebruikte materialen.

Clean design

Uit het juryrapport: ‘Het zitje voor aan het fietsstuur is een toonbeeld van goed ontwerp: het design is clean en super eenvoudig, handig en functioneel in het gebruik. Verdere voordelen zijn de grote aandacht voor veiligheid, de weersbestendigheid van de gebruikte materialen en dat deze zo fijn aanvoelen’. Thule RideAlong Mini werd met de Nederlandse markt in het achterhoofd ontworpen. Het bekroonde fietszitje ligt vanaf april 2015 in de winkels voor een verkoopadviesprijs van €99,95.

Kenmerken Thule RideAlong Mini

·Verstelbare en zachte vijfpuntsgordel voor maximale veiligheid en instelbaarheid
·Kindveilige gesp met grote knoppen voor snel losmaken
·Met één hand instelbare voetsteunen en –riemen
·Zachte handgreep die het kindje kan vasthouden en om het zitje eenvoudig te dragen
·Afneembare, waterafstotende en wasbare bekleding in twee kleurencombinaties
·In seconden te bevestigen en los te halen van de fiets dankzij unieke snelkoppeling
·Universele bevestigingsbeugel past op normale en ahead stuurpennen
·Geïntegreerd slot
·Voldoet aan de belangrijkste veiligheidsstandaarden (DIN EN 14344); TÜV-goedkeuring

Reageer op dit artikel