nieuws

CarbonPro Sports nieuw bij RA Company

Onderdelen & Accessoires

CarbonPro Sports nieuw bij RA Company
CarbonPro Sports biedt een serie topproducten aan die gepast zijn om het dagelijks, Dri-Shine /Wash,Cleaner, of wekelijks onderhoud van de fiets uit te voeren.

RA Company heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: CarbonPro Sports. CarbonPro Sports vertegenwoordigt een compleet gamma aan fietsonderhoudsproducten die 100 procent biologisch afbreekbaar zijn, 100 procent recycleerbaar, geen agressieve toxische stoffen bevatten en niet getest worden op dieren.

Vanuit die milieuvriendelijke overwegingen creëerde de Amerikaanse fabrikant een bike-care assortiment met zorg voor het te onderhouden materiaal en de gebruiker zelf. CarbonPro Sports biedt een serie topproducten aan die gepast zijn om het dagelijks, Dri-Shine /Wash,Cleaner, of wekelijks onderhoud van de fiets uit te voeren. Niet alleen voor het onderhoud van het frame maar ook voor het ontvetten, reinigen en smeren van de draaiende onderdelen zoals ketting, tandwielen en versnellingsapparaat zijn de Chain Cleaner en Silicone Lubes van CarbonPro Sports een aanrader. Met Ultra Shine polish krijgt het frame een beschermende laag die kleine schade repareert en behoedt tegen verdere beschadiging. CarbonPro Sports staat voor een complete range van milieuvriendelijke onderhouds- en beschermingsproducten met een groen label.
Naast Sidi fietsschoenen, Skins compressiekleding, Q36.5 bikefashion, Slime antilekproducten, MATT multifunctionele sjaals en Genuine Innovations pompsystemen is CarbonPro Sports het zevende fietssport gerelateerde merk van ‘Quality Brands Only’ verdeler RA Company.

Reageer op dit artikel