nieuws

BBB Cycling focust op snellere internationale groei

Onderdelen & Accessoires

BBB Cycling focust op snellere internationale groei
Frank Moons (links) en Chris Koppert, hier aan het wielrennen op Mallorca: 'Met een grote strategische partner als Pon krijgt BBB Cycling een boost om het bedrijf versneld naar de volgende fase van internationale groei te brengen.

In een reactie op het bericht van maandag 9 maart laat BBB Cycling weten met de overname door Pon Holding een snellere internationale groei te voorzien. Tevens ziet het mogelijkheden op gebied van productontwikkeling en marketing.

Oprichters Frank Moons en Chris Koppert: ‘BBB Cycling heeft zich ontwikkeld als een mondiaal merk met ruim 1.500 sportieve fietsproducten en verkoop in 44 landen. Met een grote strategische partner als Pon krijgt BBB Cycling een boost om het bedrijf versneld naar de volgende fase van internationale groei te brengen. We zien Pon als een club die wil bouwen.’ Zowel BBB Cycling als Pon zien veel mogelijkheden van samenwerking op gebied van productontwikkeling, verkoop en marketing. Augusta Benelux blijft gewoon op de bekende locatie in Leiden werken.

Augusta Koopdag 2015

De Augusta Koopdag, die wordt gehouden aanstaande maandag 23 maart 2015, gaat gewoon door. Het is alweer de vijfde editie op rij. Een dag boordevol aanbiedingen met kortingen oplopend tot 90 procent. Verkoopleider Marc Roelofsen ziet deze succesformule als de perfecte gelegenheid om het seizoen goed te beginnen. “Het is een fantastische dag voor zowel de BBB-dealers als ons eigen personeel. Wij bieden een niet te evenaren korting op vele producten en dat alles in combinatie met een goede ambiance inclusief lopend buffet,” aldus Roelofsen. “Tevens belangrijk om te vermelden is dat wachtrijen behoren tot het verleden, het personeel zal zorgen voor een soepele afhandeling van de orders.”

Van 8 tot 21 uur

De Augusta Koopdag begint om 8u en duurt maar liefst tot 21u. De Augusta Koopdag is exclusief voor BBB-dealers. Naast al dit voordeel is er uiteraard ook de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen over de verschillende afdelingen. Als je er vroeg bij bent, heb je de meeste keuze uit alle aanbiedingen.

Reageer op dit artikel