nieuws

Axa Bike Security schapadvies: meer rendement

Onderdelen & Accessoires

Axa Bike Security schapadvies: meer rendement
AXA biedt acht verschillende schappen voor ieder type winkel, die volledig kunnen worden ingericht met sloten of verlichting, maar er zijn ook combinaties van deze twee in een schap mogelijk.

Het voorjaar komt er aan, dit betekent dat er in de lentezon weer volop gefietst gaat worden. Tijd om de fietsen weer klaar te maken voor het seizoen. Is uw winkel hier al op voorbereid? Laat uw winkel er professioneel en overzichtelijk uitzien met het schapadvies van AXA.

AXA biedt acht verschillende schappen voor ieder type winkel, die volledig kunnen worden ingericht met sloten of verlichting, maar er zijn ook combinaties van deze twee in een schap mogelijk. Bovendien is er keuze uit wand- en eilandopstellingen, er is dus altijd een schap dat bij uw winkel past. Je haalt het beste uit het schap door een optimaal assortiment, overzicht en duidelijkheid voor consument, schapadvies gebaseerd op verwachte omzet en rendement, juiste facings per categorie, eenvoudige up-sell mogelijkheden en bestellijst per schapadvies.
Harmen Treep, Director AXA Bike Security: ”De schappen van AXA zijn nu geheel voorzien van de nieuwe en opvallende stijl, waarbij de ridder centraal staat voor bescherming van fiets en fietser. Deze stijl wordt zeer goed ontvangen bij de retailers. De producten in combinatie met een schap zijn opvallend en tonen een sterk merk. Een overzichtelijk schap geeft u en de consument een prettig en overzichtelijk aanzicht in uw winkel, waardoor de juiste keuze uit het assortiment vergemakkelijkt wordt. Onze ervaring leert dat een goed ingericht schap 10 tot 20% meer rendement oplevert.”

Reageer op dit artikel