nieuws

Standaard en koplamp van Spanninga op beurs

Onderdelen & Accessoires

Standaard en koplamp van Spanninga op beurs

Spanninga toont op de FietsVAK op standnummer 208 twee nieuwe producten: de Extend is een nieuwe robuuste standaard van Spanninga. Belastbaar tot wel 35 kg. Deze verstelbare standaard is gemaakt van aluminium, dus licht van gewicht en past op elke fiets. De lengte is eenvoudig in te stellen met een inbussleutel. Op aanvraag leverbaar in elke gewenste kleur.

Het tweede nieuwe product is de Nomad, een koplamp ontworpen voor reizigers en avonturiers. Een krachtige koplamp voor lange fietstochten. Met 40 lux lichtopbrengst, een dagrij-functie en een geïntegreerde reflector draagt deze koplamp bij aan de zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer. Overdag biedt de Nomad de mogelijkheid om mobiele apparaten te laden met de geïntegreerde USB-aansluiting. Op aanvraag leverbaar in elke gewenste kleur.

Reageer op dit artikel