nieuws

ROTOR distribueert producten vanuit Valkenswaard

Onderdelen & Accessoires

ROTOR distribueert producten vanuit Valkenswaard
In Nederland zal Bertus Kroon actief zijn als agent. Voor Vlaanderen is dat Peter Lamberts, in Wallonië en Luxemburg wordt ROTOR vertegenwoordigd door Loic Marcourt.

ROTOR Bike Components heeft sinds begin dit jaar een eigen kantoor in Valkenswaard onder de naam ROTOR Benelux. Dit houdt in dat ROTOR voortaan zelf haar producten distribueert in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast werkt het merk met agenten.

“Om de retailers beter van informatie en producten te kunnen voorzien, maken wij gebruik van een aantal agenten bovenop de eigen ROTOR-organisatie. De agenten werken namens ROTOR Benelux en alle producten worden vanuit ons eigen magazijn in Valkenswaard verzonden”, aldus Lars Janssen van ROTOR Benelux.

Agenten Nederland en België

In Nederland zal Bertus Kroon actief zijn als agent. Voor Vlaanderen is dat Peter Lamberts, in Wallonië en Luxemburg wordt ROTOR vertegenwoordigd door Loic Marcourt.
Buiten de versterkte buitendienst is de interne organisatie ook aangepast. Op verkoop binnendienst zullen Mariela Reyes en Tim Vrolijks de buitendienst ondersteunen. Ook Ad van Opstal heeft een aantal ‘vaste’ cliënten en zal de dealers ondersteunen met technische seminars.

Bezoekadres

Het bezoekadres van ROTOR Benelux b.v. is:
Kerkhofstraat 21
5554HG Valkenswaard
tel: +31(0)40 208 92 70

Reageer op dit artikel