nieuws

Polisport wint iF Product Design Award

Onderdelen & Accessoires

Polisport wint iF Product Design Award
De Guppy Junior is een Nederlands ontwerp. Het zitje kan op elke fiets voorzien van een bagagedrager worden gemonteerd. De Guppy Junior is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Het fietszitje Guppy Junior is een van de winnaars van de iF Product Design Award 2015. Meer dan 50 experts van over de hele wereld kwamen in januari 2015 bij elkaar om de winnaars te selecteren. De jury beloonde het innovatieve ontwerp van het Guppy Junior fietszitje met een award in de categorie Product Design.

Het bereiken van prestige door middel van innovatie, kwaliteit, differentiatie en technologie is volgens Polisport onderdeel van de bedrijfsvisie van Polisport en de jury van de iF Design Awards beaamde dat door de Guppy Junior van Polisport te belonen met een trofee. De iF Product Design Award is een van de belangrijkste onderscheidingen voor innovatief productdesign. De Guppy Junior is een Nederlands ontwerp. Het zitje kan op elke fiets voorzien van een bagagedrager worden gemonteerd. De Guppy Junior is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De veiligheid is gegarandeerd dankzij een sterke heupgordel met veiligheidssluiting. De Guppy Junior kan eenvoudig en zonder gereedschap worden gemonteerd. Het zitje heeft een adviesverkoopprijs van: € 64,95

Reageer op dit artikel