nieuws

Materiaal TEMPUR nu ook gebruikt voor fietszadeldekje

Onderdelen & Accessoires

Materiaal TEMPUR nu ook gebruikt voor fietszadeldekje
TEMPUR is wereldwijd vooral bekend van matrassen en kussens.

In het fietszadeldekje van TEMPUR is in het kussentje het drukverlagende TEMPUR materiaal verwerkt. Dit vormt zich geleidelijk naar de contouren van het lichaam en biedt daardoor maximale ondersteuning en comfort. TEMPUR is wereldwijd vooral bekend van matrassen en kussens.

Het fietszadeldekje is verkrijgbaar in drie maten en geschikt voor fiets en hometrainer. De maat Small wordt aangeraden voor racefietsen, mountainbikes en vergelijkbare fietsen met een klein zadel. De maat Medium is geschikt voor gewone heren- en damesfietsen. Voor zadels van een bromfiets of hometrainer is er een Large uitvoering. Het fietszadeldekje is eenvoudig om een zadel te bevestigen en wordt met een koordje stevig op zijn plaats gehouden.

Ruimtevaarttechnologie

Het TEMPUR materiaal werd oorspronkelijk in de jaren ’70 door NASA ontwikkeld om astronauten tijdens het opstijgen te ondersteunen en te beschermen tegen de druk. Vandaag is TEMPUR wereldwijd bekend van het toepassen van het temperatuurgevoelige en drukabsorberende materiaal in matrassen en kussens. Het fietszadeldekje is te koop bij de erkende TEMPUR dealer en fietsspeciaalzaken. Prijzen TEMPUR fietszadeldekje € 40,- (maat S en M) en € 50,- (maat L).

Reageer op dit artikel