nieuws

HappyRainyDays voor het eerst op FietsVAK

Onderdelen & Accessoires

HappyRainyDays voor het eerst op FietsVAK
Foto: HappyRainyDays

Voor het eerst sinds de oprichting van het jassenmerk in 2008 is HappyRainyDays aanwezig op de FietsVAK-dag. Tijdens deze première introduceert het Nederlandse jassenmerk haar nieuwe collectie met nieuwe trendy modellen en kleuren.

Het nieuwste model van HappyRainyDays is een perfecte mix tussen functie, fashion en comfort. De coat, zoals deze jas genoemd wordt, reikt tot net boven de knie en is voorzien van slimme details. De jas sluit met een rits en knopen, heeft wind cuffs in de mouwen en de capuchon is verstelbaar en afneembaar. Een ideale jas voor de vrouw die er stijlvol uit wil zien maar ook van buiten zijn en fietsen houdt.
Alle jassen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit waterdichte, winddichte en ademende nylon. De voering is van 100% katoen voor extra comfort. “Om interessant te blijven in de fietsmarkt moet je blijven vernieuwen en onderscheiden. Wij doen dit door ieder seizoen nieuwe modellen en kleuren te introduceren”, aldus Astrid de Groot, mede-eigenaresse van het merk. “Bij het ontwerpen van de jassen letten wij zowel op functionaliteit als op trends. Dit resulteert in een collectie die stijlvol, maar ook zeker zeer praktisch is. Functional fashion noemt men dat.”

Reageer op dit artikel