nieuws

Eerste Endura-dealerdag eind februari

Onderdelen & Accessoires

Eerste Endura-dealerdag eind februari

Endura houdt op maandag 23 februari a.s. voor het eerst een dealerdag in de showroom van Endura in Sittard. Op het programma van de dag staan het voorstellen van de collectie voor najaar 2015 en een presentatie over de geschiedenis en toekomst van Endura. ’s Middags is er een producttraining, gevolgd door een rondleiding en MTB-rit in WOOD 15, een indoor MTB-park.

De dag duurt van 11.00 tot 16.00uur. Jaap van Hoof van Endura nodigt dealers uit: “Onder het genot van een lekker Limburgs stuk vlaai met koffie en tussen de middag een lunch worden de dealers bijgepraat. Nadat we klaar volgt er een uitgebreide rondleiding in WOOD15 waar de dealers de benen kunnen laten draaien en hun hoofden leegmaken op de indoor tracks.” Hij verzoekt dealers zich tijdig op te geven, in ieder geval voor 13 februari op dit e-mailadres. Het adres van de Endura showroom is Rijksweg Noord 281 Hal E, 6136 AC Sittard.

Reageer op dit artikel