nieuws

Augusta Koopdag 2015

Onderdelen & Accessoires

Augusta Koopdag 2015
De Augusta Koopdag is dit keer op maandag 23 maart 2015 en is alweer de vijfde editie op rij.

De Augusta Koopdag op maandag 23 maart 2015 is alweer de vijfde editie op rij. Een dag boordevol aanbiedingen met kortingen oplopend tot 90 procent.

Verkoopleider Marc Roelofsen ziet deze succesformule als de perfecte gelegenheid om het seizoen goed te beginnen. “Het is een fantastische dag voor zowel de BBB dealers als ons eigen personeel. Wij bieden een niet te evenaren korting op vele producten en dat alles in combinatie met een goede ambiance inclusief lopend buffet.”, aldus Roelofsen. Tevens belangrijk om te vermelden is dat wachtrijen behoren tot het verleden, het personeel zal zorgen voor een soepele afhandeling van de orders.

Van 8 tot 21 uur

De Augusta Koopdag begint om 8u00 en en zal pas om 21u00 eindigen. De Augusta Koopdag is exclusief voor BBB dealers. Naast al dit voordeel is er uiteraard ook de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen over de verschillende afdelingen. Als je er vroeg bij bent heb je de meeste keuze uit alle aanbiedingen.

Reageer op dit artikel