nieuws

Zuid-Afrkaanse ploeg krijgt wildcard voor Tour

Onderdelen & Accessoires

Zuid-Afrkaanse ploeg krijgt wildcard voor Tour

De Tour de France start aankomende zomer op 4 juli vanuit Utrecht. Dit jaar zal voor het eerst een Zuid-Afrikaanse ploeg deelnemen aan de Tour de France. De formatie van MTN-Qhubeka met als hoofdsponsor MET helmets kent met sprinter Theo Bos ook een Nederlander.

In het team zitten verder de Amerikaan Tyler Farrar en de Australiër Mathew Goss. De ploegleiding van MTN-Qhubeka is dolgelukkig nu bekend is geworden dat de Zuid-Afrikaanse formatie haar debuut kan maken in Utrecht voor de Tour de France. MTN-Qhubeka kreeg vorig jaar ook al een wildcard voor de Ronde van Spanje.
Ook voor de helmenfabrikant MET helmets is dit een geweldige opsteker. MTN-Qhubeka is een mooi uithangbord voor het helmenmerk en weten door deze deelname nóg meer exposure te geven. Kruitbosch is exclusief distributeur van MET helmets in Nederland.

Reageer op dit artikel