nieuws

Oneway Distribution gaat Scope distribueren

Onderdelen & Accessoires

Oneway Distribution gaat Scope distribueren
Scope komt met drie verschillende wielsets met verschillende velghoogtes in drie kleurkeuzes en één prijs.

De nieuwe Nederlandse wielenfabrikant Scope heeft ervoor gekozen de distributie in de Benelux, Engeland en Ierland exclusief samen met Oneway Distribution te doen. Na drie jaar van ontwerpen en ontwikkelen, 350 wedstrijden en 200.000 km aan testritten, biedt Scope drie verschillende wielsets met verschillende velghoogtes in drie kleurkeuzes en één prijs. De full carbon clincher wielen bieden de hoogste remkracht op de markt met 1.300 watt.

Scope beleefde haar debuut tijdens Bike MOTION Benelux 2014 in oktober. “We zijn erg verheugd dit sterke merk aan onze portfolio te kunnen toevoegen,” aldus Bart van de Biggelaar, Sales Manager. “Scope is een jong en innovatief merk waar veel technologie achter schuil gaat. Wij zullen verder gaan aan de marktpositie van Scope in de Benelux, Engelse- en Ierse markt, waar we ook met Syntace en Liteville actief zijn.”

Dealer-webshop

Sander Bouwens vult aan: “Onze dealer-webshop in combinatie met goede beschikbaarheid van producten geeft SCOPE een goede start in MY 2015. Onze ruime ervaring in de branche en sterke naam in Europa maakt ons tot een betrouwbare partner voor de dealer.” “Met de ruime ervaring in de branche hebben we in Oneway Distribution een sterke en betrouwbare distributiepartner gevonden. Qua visie en werkwijze past OWD dan goed bij de producten die Scope ontwerpt en produceert. We zien dan ook uit naar de samenwerking,” vertelt co-oprichter Nieck Busser.

Uit voorraad leverbaar

Oneway biedt vanaf nu Scope-producten aan uit voorraad. Tijdens Velofollies op 16, 17 en 18 januari zijn de producten van Scope te bekijken in hal 4, standnummer 4101.

Reageer op dit artikel