nieuws

Kruitbosch en GMG gaan samenwerken

Onderdelen & Accessoires

Kruitbosch en GMG gaan samenwerken

Grossier Kruitbosch en GMG hebben de handen ineen geslagen en een overeenkomst gesloten om twee typen fietstrailers op de markt te brengen onder de naam van Yepp.

“We zijn erg blij met deze verbintenis. We werken al een hele tijd samen met GMG en dit is een mooie versterking voor beide partijen”,  aldus Chris Kruitbosch, algemeen directeur. Michel Krechting, algemeen directeur GMG voegt toe: “Voor GMG is deze stap een prachtige gelegenheid de strategische uitbreiding van ons productportfolio op zeer korte termijn succesvol te kunnen realiseren.”
Kruitbosch is exclusief distributeur van de Yepp fietstrailers voor de Benelux en Duitsland. De eerste trailers (in solo en duo) zijn vanaf mei 2015 leverbaar via Kruitbosch. Vanaf 2016 zal de collectie verder worden uitgebreid.

Reageer op dit artikel