nieuws

Sidi Cape nieuwste mountainbikeschoen

Onderdelen & Accessoires

Sidi Cape nieuwste mountainbikeschoen
De Sidi Cape is een MTB-schoen kan tijdens het rijden gemakkelijk losser of vaster gezet worden.

De Sidi Cape mountainbikeschoen is binnen de Sidi MTB-schoenencollectie in het middensegment gepositioneerd. Met een paar aanpassingen ten opzichte van de Sidi top-range is het model Cape uiterst geschikt voor semicompetitief gebruik.

Met als basis een met nylon versterkte MTB Competition zool is de grip bij off-bike acties op elk terrein gewaarborgd. Voor extra zware terreincondities zijn de vooraan te monteren noppen een optionele manier om de grip verder te verbeteren. Het synthetische bovengedeelte van deze mountainbikeschoen is van een Soft Instep 2 systeem voorzien. Dit anatomisch gevormde deel zorgt voor een optimale pasvorm en gelijkmatige schoendruk op de wreef van de voet. Die druk kan ook perfect gedoseerd met het Tecno-3 sluitsysteem aangepast worden. Dit geldt ook voor de Caliper Buckle die de Sidi Cape MTB schoen via een micrometrisch instelbare gespsluiting zeer nauwkeurig vastzet. Beide inventieve Sidi sluitingen laten toe om de schoen tijdens het rijden gemakkelijk losser of vaster te zetten. Bij extreme of langdurige inspanningen houdt de verstevigde hielcup de voet in een optimale fiets- loop positie. De Sidi Cape MTB schoenen zijn er in zwart en in de maten 38 t/m 50 voor de consumentenprijs van € 229,95.

Sidi hoofdzetel bij Alpen

De Sidi hoofdzetel in Maser bij Treviso is een ideale plaats om mountainbikeschoenen te ontwikkelen. Met de Italiaanse Alpen in de nabijheid levert dat voor de Sidi designers een bron van inspiratie om hun creaties voor gebruik op ruig terrein zo optimaal mogelijk te ontwerpen.

Reageer op dit artikel