nieuws

Nieuw in Q36.5 fietskledingcollectie

Onderdelen & Accessoires

Nieuw in Q36.5 fietskledingcollectie

Het nog maar enkele jaren geleden opgerichte Italiaanse fietskledingmerk Q36.5 valt op door hun high tech fietskledingcollectie. Voor 2015 komen ze met een aantal nieuwe items. Bij de fietsbroeken vullen de Salopette Vented en de Salopette Milles Black en Green het bestaande aanbod aan.

Voor de lange fietsbroeken komen daar de Termica Long Salopette, één versie met- en één zonder zeem, en de Fleece Tight met zeem bij. Voor de Q36.5 zomercollectie zullen de Jersey Short  Sleeve L1 Summer, Persimon, Blu en Hawaii de fietszomer van 2015 gaan kleuren. Met daarnaast de Shortsleeve Vaccaboia en het L1 Essential Black vest als bovenkleding. Specifiek voor de fietsladys is er de Jersey Short Sleeve L1 Lady Rose 3D.
Naast de basiscollectie kleding komt Q36.5 ook met veel nieuws bij de fietskledingaccessoires. Long Finger Summer zomerhandschoenen, Sun & Air arm-, knie- en beencovers plus een twaalftal nieuwe trendy fietssokken.

Reageer op dit artikel