nieuws

MATT headwear multifunctioneel te gebruiken

Onderdelen & Accessoires

MATT headwear multifunctioneel te gebruiken
De MATT sjaal behoedt de fietser onder andere voor neerslag, UV zonnestralen, stof en verhindert irriterende zweetdruppels in de ogen.

MATT headwear is een functioneel en multi-toepasbaar accessoire voor sport- en vrijetijd. Deze sjaal is op zeven verschillende manieren te dragen. De sjaal is te gebruiken als gewoon sjaaltje, maar ook als bandana of helmmuts of haarband,

De MATT sjaal van 100% polyester fiber en naadloos gebreide stof biedt volop comfort aan de gebruiker. De MATT sjaal  behoedt de fietser onder andere voor neerslag, UV zonnestralen, stof en verhindert irriterende zweetdruppels in de ogen. Door de speciale samenstelling van het voor de MATT sjaal gebruikte stof en zijn optimale ventilatie-eigenschappen wordt het transpiratievocht meteen naar de buitenzijde afgevoerd. Op die manier ontstaat er bij gebruik als bijvoorbeeld helmmuts steeds een aangename gereguleerde temperatuur en blijft het onder de fietshelm steeds aangenaam droog en hygiënisch. Er is keuze uit verschillende prints en trendy designs. Daarnaast is de sjaal vanaf 50 stuks ook met gepersonaliseerde print te bestellen. De adviesverkoopprijs is vanaf € 14,95.

Reageer op dit artikel