nieuws

Safety check’ van Vredestein en Spanninga

Onderdelen & Accessoires

Safety check’ van Vredestein en Spanninga
De Vredestein/Spanninga POS kit is een handig hulpmiddel voor de vakhandel om het belang van fietsveiligheid bij de consument onder de aandacht brengen.

Vredestein en Spanninga gaan hun krachten bundelen om de fietsveiligheid te verbeteren. Met het project ‘Safety check’ bieden de beide bedrijven samen de vakhandel geheel vrijblijvend een volledige POS kit om de veiligheid van fietsen te controleren.

De Vredestein/Spanninga POS kit is een handig hulpmiddel voor de vakhandel om het belang van fietsveiligheid bij de consument onder de aandacht brengen. De POS kit wordt de vakhandel gratis aangeboden.

Vredestein/Spanninga POS kit

De POS kit bestaat uit de volgende materialen:

•Safety check-list met voucher, waarmee de vakhandel zelf kan bepalen of hij de Safety check kosteloos aanbiedt of er een bedrag voor wil vragen.
•A3 poster met check-list voor het ondersteunen van de actie op de winkelvloer.
•Safety check-sticker, kan na controle aangebracht worden op de fiets ter bevestiging en voor extra promotie.
•Safety check-reparatiekaart, voor het noteren van eventuele noodzakelijke reparaties.

Begin december beschikbaar

Niet alleen de banden en de verlichting worden bij deze Safety check gecontroleerd, maar alle aspecten die betrekking hebben op veilig fietsen. Vanaf begin december zullen de buitendienstmedewerkers van Vredestein en Spanninga en hun distributeurs de POS kit aan de vakhandel aanbieden.

Reageer op dit artikel