nieuws

Dealers blij met Union derailleurpadden

Onderdelen & Accessoires

Dealers blij met Union derailleurpadden
Momenteel beschikt Marwi over 117 verschillende padden, waarmee – voor zover bij Marwi bekend – minstens 250 fietsmerken bediend kunnen worden.

Marwi zet momenteel vol in op de verkoop van Union derailleurpadden, die zowel bij dealers als consumenten gretig aftrek vinden. Ze bieden een uitgebreide range aan padden aan voor uiteenlopende merken en voorzien daarmee duidelijk in een behoefte.

Momenteel beschikt Marwi over 117 verschillende padden, waarmee – voor zover bij Marwi bekend – minstens 250 fietsmerken bediend kunnen worden. “We hebben al een uitgebreid aanbod aan padden en we breiden het nog steeds uit,” zegt marketing manager Saskia Koot. “De Union padden zijn een degelijke en relatief goedkope probleemoplosser. We worden er regelmatig over gebeld door dealers en consumenten. Om het de ondernemers makkelijk te maken werkt Marwi aan een duidelijk overzicht, welke padden voor welke types en merken geschikt zijn. De informatie wordt beschikbaar in een naslagwerk, maar ook op internet op de website. Dat is iets waar we dealer echt heel blij mee maken.”

Meters raden

Evenals vorig jaar heeft Marwi weer een ludieke actie, waarmee een iPad te winnen is. Vorig jaar moesten bezoekers van het Kruitbosch Bike Event raden hoeveel kogellagers er in de vaas zitten, dit jaar mogen ze gokken hoeveel centimeter verlichtingskabel er in diezelfde vaas zit. De uitslag zit in een verzegelde envelop bij een notaris. Kort na de laatste dag van het Kruitbosch Bike Event wordt bekend gemaakt wie het dichtste bij de juiste uitslag zat. Dat het geen eenvoudige opgave is, blijkt volgens Koot uit de totaal uiteenlopende inzendingen.

Volledige assortiment bij Kruitbosch

Kruitbosch neemt het volledige assortiment derailleurpadden op in haar assortiment. Zodra de dealer een klant in de winkel heeft kan deze de meest verkochte types zelf direct leveren vanuit de door Marwi ontwikkelde werkplaatsbox. Mocht het juiste artikel hier niet tussen zitten dan kan deze via Kruitbosch besteld worden en de volgende dag bij de dealer worden geleverd.

Reageer op dit artikel