nieuws

Q36.5 Salopette L1 stijlvolle fietsbroek

Onderdelen & Accessoires

Q36.5 Salopette L1 stijlvolle fietsbroek
De Q36.5 fietsbroek is niet in een gebruikelijke glanzende, maar in een veel stijlvollere matte stofversie uitgevoerd. Foto Q36.5

De Salopette L1 bibshort is binnen het Q36.5 fietskleding gamma het topmodel uit de collectie. Met een totaalgewicht van slechts 160 gram is het draagcomfort erg prettig. Het door de Q36.5 ontwerpers gebruikte patroon heeft een heel nieuw eigen Ergogenic design.

Volledig beredeneerd op de ondersteuning van de verschillende spiergroepen rond de dijen, billen en onderrug, zijn alle stiknaden die met de huid in aanraking komen weggewerkt. Het voor deze Q36.5 bibshort gebruikte Italian 6.6 Vectorial Elasticity elastische stof in vier verschillende densiteiten die zowel in de breedte als in de lengte rekt, ondersteunt tijdens het fietsen elke spierbeweging optimaal.

Door de waterafstotende behandeling van het gebruikte polyamide garen blijft de broek tijdens het fietsen in de regen langer droog en droogt bovendien snel op. Ook nieuw bij deze Q36.5 fietsbroek is dat ze niet in een gebruikelijke glanzende, maar in een veel stijlvollere matte stofversie is uitgevoerd.

Voor de zeem creëerde Q36.5 een exemplaar met een verschillende dichtheid (120 kg densiteit vooraan en zacht achteraan) in een open cell foam. Dit zorgt voor een maximale ondersteuning aan de voorzijde en een zachte zit aan de achterzijde. Polyamide-elastane grippers aan de uiteinden van de broekspijpen houden de Q36.5 L1 Salopette perfect op de gewenste plaats.

Het model is ook in damesmodel met aangepast dameszeem beschikbaar. In effen mat zwart en de maten S tot XXL. De adviesverkoopprijs is € 229,-.

De kleding van Q36.5 wordt op de markt gebracht door RA Company.

Reageer op dit artikel