nieuws

Bobike overgenomen door Polisport

Onderdelen & Accessoires

Bobike overgenomen door Polisport
Polisport is als merk in Nederland minder bekend dan Bobike, maar in andere landen is dat vaak net andersom.

Polisport, bekend van de kinderzitjes Guppy en Bubbly, heeft het merk Bobike overgenomen. De fabricage van de producten van Bobike gaat naar Polisport. Volgens het management van Polisport is het doel van de overname “om Bobike naar een nog hoger niveau van bekendheid en prestatie te brengen, met behoud van de eigen identiteit.”

Volgens Edwin Verduin van Verduin Agency, verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van de producten van Polisport in Nederland, is Bobike een mooie aanvulling op het assortiment: “Polisport is wereldwijd marktleider in kinderzitjes. De prijzen bij Polisport eindigen bij 65 euro en voor Bobike beginnen de prijzen bij 70 euro. Deze toevoeging is dus perfect.”

Polisport minder bekend

Polisport is als merk in Nederland minder bekend dan Bobike. “Maar in andere landen is dat vaak andersom. We hebben allerlei ideeën voor aanpassingen en verbeteringen van de producten en hebben alle vertrouwen in de verplaatsing van de productie. We gaan de komende tijd met klanten praten om te horen wat we zouden moeten verbeteren aan de producten van Bobike.”

Eigen productiefaciliteiten

Polisport gaat de productiefaciliteiten van Bobike niet overnemen omdat het bedrijf beschikt over een eigen spuitgietfaciliteit, een machine voor de productie van helmen, assemblage en distributienet. De ontwikkeling van de producten van Polisport wordt volledig in eigen huis gedaan, van ontwerp tot distributie.
Polisport zal voor Bobike ook gebruikmaken van hun bestaande faciliteiten om een betere service te verlenen, doorlooptijden te verbeteren en nieuwe innovatieve producten te ontwerpen als aanvulling op het assortiment. Polisport heeft al veel innovatieprijzen gewonnen op het gebied van ontwerp, technologie en management en het bedrijf is al meer dan 35 jaar actief met moderne faciliteiten met vernieuwde processen en knowhow. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info.customer@polisport.com.

Reageer op dit artikel