nieuws

Spanninga lanceert ‘verlichtingsfamilie

Onderdelen & Accessoires

Spanninga lanceert ‘verlichtingsfamilie
Een deel van de presentatiewand voor de Spanninga-verlichtingsfamilie, met handige presentatierail.

Spanninga heeft een complete fietsverlichtingslijn neergezet, de Spanninga family. Die bestaat uit vijf ‘leden’: Quartz, Topaz, Zircon, Ruby3 en de nieuwe O-serie. Voor ondernemers die de gehele familie willen presenteren in hun winkel, heeft Spanninga een speciale wandpresentatie ontwikkeld.

Een praktisch detail bij de wandpresentatie is de presentatierail waaraan de lampen kunnen worden bevestigd met informatie eronder, zodat de consument ziet met wat voor soort verlichting hij te maken heeft en deze ook direct kan proberen. Spanninga richt zich hiermee meer op de after market en de verkoop bij de dealer, waar de Friese verlichtingsproducent eerder zich met name richtte op OEM.

O by Spanninga

Nieuw is de O-serie, met een speciaal design waarbij de cirkel het uitgangspunt vormt, en waardoor deze verlichting zich qua uiterlijk onderscheidt van andere producten. De overige ‘familieleden’ zijn Quartz, kleine, compacte verlichting om mee te nemen, voor studenten bijvoorbeeld; Topaz, voor de commuters; Zircon, de grootste lampen met de meeste output voor mensen die veelvuldig en lang in het donker fietsen; en Ruby3, de lichten die opgebouwd zijn uit drie LED’s en ondanks veel output klein en solide zijn.

Roxeo en Solo

Bij Spanninga zitten ze niet stil, naast de verlichtingsfamilie zijn er nog meer nieuwe producten ontwikkeld. Bijvoorbeeld de Roxeo, het zeer compacte voorlicht met 50 Lux output dankzij de technologie van de reverse lightbeam. Nu verkrijgbaar in de nieuwe kleuren pink, lila en limegroen. De Solo is een compleet nieuw achterlicht met liteline technologie, om goed te passen bij de slanke bagagedragers die nu populair zijn. Hiermee is de Solo een van de dunste en compactste achterlichten die nu op de markt zijn.

Reageer op dit artikel