nieuws

Racktime introduceert nieuwe fietsmanden

Onderdelen & Accessoires

Racktime introduceert nieuwe fietsmanden
De Me kan ook om de schouder gedragen worden. Hij is er in groen, zwart, rood en blauw.

Racktime introduceert twee nieuwe alternatieven voor fietsmanden die gecombineerd kunnen worden met de Racktime dragers: de ‘Me’ en de ‘Box-it’.

De Me oogt modern en modieus. Hij biedt vijftien liter inhoud en is voorzien van een Snap-it adapter voor snelle en solide montage op de Racktime drager. Dankzij de schouderband kan de mand ook om de schouder gehangen worden; handig voor het winkelen of boodschappen doen. Hij kost 59,90 euro.

De Box-it is een combinatie van twee verschillende typen draagsystemen; een flinke mand onder voor grotere spullen, en een kunststof bak boven voor kleiner grut. De twee delen zijn los van elkaar te gebruiken. Een Snap-it adapter is ook hier voorgemonteerd. Met de Box-it kan tot maximaal 23 kilo aan spullen vervoerd worden. Hij is er in een kleine (13,5 liter inhoud) en een grote (18 liter inhoud) versie, ze kosten beide 69,90 euro.

De Me en de Box-it van Racktime zijn leverbaar vanaf november 2013. De distributeur is Jacobsons.

Reageer op dit artikel