nieuws

Polisport Guppy Junior

Onderdelen & Accessoires

Polisport Guppy Junior
Polisport junior zitje voor kinderen van 5 tot 10 met een maximum gewicht van 35 kilo.

Tijdens Eurobike zal Polisport het nieuwe Guppy Junior zitje onthullen. Als uitbreiding op de Guppy mini en maxi range heeft Polisport samen met een Nederlandse ontwerper een nieuw junior zitje ontwikkeld voor kinderen van 5 tot 10 jaar met een maximum gewicht van 35 kilo.

Polisport wordt op de Benelux-markt gebracht door Verduin Agency. De Guppy junior zal in twee kleuren op de markt komen in het Donker grijs en in een frisse witte kleur. Polisport is te vinden op standnummer A5-506.

Ursus Kaiser voor e-bike

Op Eurobike zal Ursus de nieuwe Kaiser standaard presenteren, een standaard specifiek ontwikkeld voor de elektrische fiets. Met alle knowhow en de laatste design trends is de Kaiser ontstaan, 100% ontwikkeld in Italië. Doordat de Kaiser nog breder uitstaat dan de huidige King en Wave staat de fiets nog stabieler. Zeker met fietsen met de accu bij de bagagedrager is een extra stabiele standaard een must zodat de e-bike niet omvalt met fietstassen. Ursus stand nummer Hal A2-401.

Reageer op dit artikel