nieuws

HappyRainyDays breidt wintercollectie uit

Onderdelen & Accessoires

HappyRainyDays breidt wintercollectie uit
Het model Quinty.

HappyRainyDays heeft de collectie uitgebreid met gevoerde wachterdichte winterjacks. Deze is naast de bekende winterparka voor het winterseizoen 2013 verkrijgbaar. Volgens HappyRainyDays blijkt uit berichten van het KNMI dat de neerslag ’s winters zal toenemen.

Het Klimaat desk van de KNMI zegt hierover: “Op basis van een statistische relatie tussen temperatuur en neerslag in Nederland verwachten we dat winterneerslag met circa 6% per graad en zomerneerslag met ongeveer 1% per graad zal toenemen”

Nieuw: padded dames jack

Het nieuwste winterjack model van HappyRainyDays combineert fashion met functionaliteit. Het koord in de taille is aan te snoeren en zorgt voor een prima vrouwelijke pasvorm. De voering is van katoen voor extra draagcomfort. Het jack is waterdicht, winddicht en ademend. Vanaf augustus verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en dessins met een verkoopprijs van € 149,95.

Winterparka

De veel verkochte winterparka is in het winterseizoen van 2013 weer verkrijgbaar. De stoere parka is verkrijgbaar in 3 kleuren, bruin, rood en zwart. De parka is gevoerd met katoen, heeft diepe steekzakken en reikt tot de knie. Verkrijgbaar vanaf augustus, verkoopprijs € 169,95.

Reageer op dit artikel