nieuws

Chainglider voor Nuvinci Harmony

Onderdelen & Accessoires

Chainglider voor Nuvinci Harmony
De NuVinci-versie van de Chainglider die Hebie heeft ontwikkeld.

In nauwe samenwerking met Fallbrook heeft de R&D-afdeling van Hebie een NuVinci-versie van de Chainglider ontwikkeld. Met de Chainglider NuVinci heeft Hebie heeft weer een mooi product toegevoegd aan de chainglider-reeks die de veiligheid van fietsers waarborgt. En het is niet hierbij gebleven, ook voor de nieuwe SRAM G8 versnellingsgroep heeft Hebie bijpassende onderdelen ontwikkeld.

De nieuwe NuVinci Harmony achterdelen (0350R N16 E1 Harmony en 0350R NV 16 E1 NuVinci N360) zijn zoals gebruikelijk compatibel met de verschillende Chainglider delen aan de voorkant.

Om te combineren met de nieuwe SRAM G8-naaf heeft Hebie het Chainglider achterdeel (350R i18 E1) voor de nieuwe G8 ontwikkeld dat perfect past bij de door SRAM gebruikte 18-22 tands kettingbladen. Het achterdeel is compatibel met alle G8-varianten, terugtraprem, schijfrem, en freewheel.

Reageer op dit artikel