nieuws

Eind maart derde editie koopdag Augusta

Onderdelen & Accessoires

Eind maart derde editie koopdag Augusta
Veel aanbiedingen tijdens de Augusta koopdag.

Na de succesvolle edities van 2011 en 2012 zal BBB ook in 2013 weer een Augusta koopdag organiseren. Maandag 25 maart opent Augusta de deuren in Leiden voor de BBB dealers. Op deze dag weer veel aanbieding en kortingen. De koopdag begint al om 8 uur ’s ochtends en gaat door tot 21.00 uur ’s avonds.

“Met ruim 100 aanbiedingen, kortingen tot 70% en 19% korting op het gehele assortiment, is er ook dit jaar weer genoeg voordeel te halen. We beginnen de koopdag dit jaar extra vroeg . Dit betekent 13 uur voordeel. We roepen onze dealers op er vroeg bij te zijn, want dan hebben ze de beste keuze uit onze aanbiedingen”, aldus Marcel Kruithof van Augusta. De eerste 100 bezoekers krijgen het boek ‘Historie WK Wielrennen Limburg’.

Reageer op dit artikel