nieuws

Bioracer opent showroom in Heerenveen

Onderdelen & Accessoires

Bioracer opent showroom in Heerenveen
De showroom van Hunter en Bioracer in Heerenveen.

Sinds 2011 is Hunter Sportswear, bekend van de schaatskleding, onderdeel van Bioracer. Om de flexibiliteit en dienstverlening te verhogen, gaat Bioracer in Noord-Nederland vanuit de vestiging in Heerenveen opereren en heeft daarvoor in het pand van Hunter een showroom geopend.

In Heerenveen worden zowel de team- als collectiekleding van Bioracer getoond. Om de aanvraag van teamkleding snel en accuraat te verwerken, is een fulltime designer aanwezig met pas-‘samples’ om de wensen en aanvragen te verwerken tot een persoonlijk en eigentijds design.

Geslaagd huwelijk

Jeroen de Vries van Hunter vertelt over de goede samenwerking met Bioracer: “Het delen van de kennis in technologie en ontwikkeling zorgt voor een geslaagd huwelijk. De productiemogelijkheden en flexibiliteit van Bioracer hebben voor Hunter nieuwe wegen geopend. We zijn dan ook blij dat we nu als één familie het volledige gamma aan Hunter schaatskleding en Bioracer fietskleding aan de klanten kunnen tonen.”

Naast Thialf

Mathieu Hermans van Bioracer is blij met de showroom: “De strategisch gelegen showroom van Hunter in Heerenveen, naast de legendarische Thialf schaatsbaan, wordt nu ook het steunpunt van Bioracer in het noorden van Nederland. Niet enkel schaatsclubs, maar ook fietsclubs en andere teamsporters kunnen dus in Heerenveen terecht. Door deze nieuwe showroom staan we nog dichter op onze markt en zo kunnen we een prima service aanbieden.”

Adresgegevens Bioracer-Hunter: Uraniumweg 8a, 8445 PH Heerenveen, Tel. +31 (0) 513-767278.

Reageer op dit artikel