nieuws

Bike Butler verkoopt verbruiksartikelen voor de winkel

Onderdelen & Accessoires

Bike Butler verkoopt verbruiksartikelen voor de winkel

Groothandel Bike Butler heeft sinds kort naast fietsonderdelen en –accesoires ook koffie, thee en wasmiddel in het assortiment. Detaillisten kunnen deze producten mee bestellen bij hun bestelling bij Bike Butler.

Bas van Hienen en Michael Chin-Sue kwamen op het idee om goede koffie te verkopen aan hun klanten. “In veel winkels wordt nog filterkoffie geschonken of er staan volautomatische apparaten van Douwe Egberts of andere bedrijven. Ik kom uit de koffie wereld en wist dat het anders kon. En nog goedkoper ook”, aldus Michael Chin-Sue. “Het belangrijkste zijn goede bonen. Wij hebben een hele goede boon met een zachte smaak gevonden in het merk Miko.”

Meer verbruiksartikelen

Koffie was het begin van Bike Butler Service. “We zijn op zoek gegaan naar artikelen die winkels verbruiken in de dagelijkse operatie. Uitgangspunt is om deze artikelen in kleinere hoeveelheden mee te bestellen bij de bestelling bij ons, waardoor de winkelier niet meer naar verschillende leveranciers hoeft. Dit bespaart de winkelier tijd en geld. Bovendien kunnen de producten per kleine hoeveelheid worden ingekocht.”

Onderverdeling

Bike Butler Service is onderverdeeld in VERBRUIK (met onder andere (af)wasmiddel, wc-papier, Glassex, vuilniszakken), KANTOOR (onder andere A4papier, pinrollen, orders, paperclips), WERKPLAATS (bijvoorbeeld handzeep, boortjes, RVS, gereedschap), ETEN&DRINKEN (waaronder Cup-a-Soup, koffie, thee). Het assortiment zal in hoog tempo en op aanvraag worden uitgebreid.

De artikelen zijn simpel mee te bestellen via de portal van bike-butler.nl/service

Reageer op dit artikel