nieuws

Bontrager mountainbikeschoenen

Onderdelen & Accessoires

Bontrager mountainbikeschoenen
De Bontrager RL mountainbikeschoen heeft een composietzool en inForm voetbed.

Naast fiets en helm zijn schoenen de belangrijkste aanvulling op fietskleding. Met een paar goede mountainbikeschoenen heb je direct contact met je fiets. De RL Mountain schoen van Bontrager doet wat hij moet doen en daar nog een schepje boven op.

Goed contact met het pedaal geeft het gevoel van veiligheid, stabiliteit en verhoogt het comfort. De composietzool van de Bontrager RL Mountain schoen zorgt voor een betere krachtoverdracht naar de pedalen. Bovendien zorgt het ergonomische inForm voetbed voor zorgeloos comfort.

Niet goed, geld terug

Verder is de Bontrager mountainbikeschoen uitgerust met een Micro Fit gesp. Die maakt het mogelijk de optimale passing af te stellen. De afneembare spikes geven een uitstekende grip tijdens het lopen. Daarnaast biedt Bontrager de unieke Unconditional Comfort Guarantee; niet goed, binnen 30 dagen geld terug.

 

Verkrijgbaar in twee kleurstellingen. Zwart/zwart en wit/zwart. Maat 39 t/m 48. Adviesverkoopprijs: € 129,99-.

Reageer op dit artikel