nieuws

Basil komt met retro bagagedrager met veerklep

Onderdelen & Accessoires

Basil komt met retro bagagedrager met veerklep
Retro en vintage, maar tegelijkertijd vernieuwend en fris; dat is de uitstraling van de Basil Front Carrier Slim Fit bagagedrager en de fietsmand Cadiz.

Voor fans van oude fietsontwerpen introduceert Basil een retro bagagedrager met veerklep en een verchroomde mand met industriële uitstraling.

Retro en vintage, maar tegelijkertijd vernieuwend en fris; dat is de uitstraling van de Basil Front Carrier Slim Fit bagagedrager en de fietsmand Cadiz die Basil, specialist in fietsaccessoires, introduceert. Beide nieuwe producten zijn volgens de leverancier zowel praktisch, stads als fashionable en sluiten aan op de heersende modetrends.

Vrijwel alle fietsmanden passen erop
De Basil Front Carrier Slim Fitis een smalle bagagedrager met veerklep zoals je die vroeger veel zag. De bagagedrager wordt met steunen aan de vooras voorop de fiets bevestigd en is geschikt voor alle kleine én grote aankopen. Bovendien passen vrijwel alle fietsmanden erop, zelfs als ze eigenlijk zijn ontworpen voor achterop de fiets. De Front Carrier Slim Fit is verkrijgbaar in de kleuren zwart, matzwart, wit of chroom.

De nieuwe verchroomde mand Basil Cadiz past met z’n industriële uitstraling goed bij de retro bagagedrager met veerklep. Naar het stuur toe is de mand schuin afgerond zodat het inpakken vanuit de rijpositie heel gemakkelijk is. Verstelbare haken aan de onderkant zorgen voor een optimale bevestiging. Pluspunt: dankzij de smalle afmetingen van de Cadiz is de fiets gemakkelijker te parkeren en is het bovendien veiliger in het verkeer.

Reageer op dit artikel