nieuws

Santos levert naven in kleur

Onderdelen & Accessoires

Santos heeft, als een van de grootste klanten van de twee Duitse topbedrijven Rohloff en SON, een exclusieve samenwerking afgesloten met deze producenten van respectievelijk naven en naafdynamo’s/koplampen.

Santos levert naven in kleur
Rohloff-naven in 6 kleuren verkrijgbaar bij Santos-fietsen.

Voor alle Santos-fietsen met Rohloff naven geldt dat de Rohloff naaf nu verkrijgbaar is in maar liefst 6 verschillende kleuren!

  • Groen
  • Oranje
  • Rood
  • Blauw
  • Zwart
  • Zilver


En om de Santos-fiets verder te stylen, heeft Santos ook bijpassende SON 28 naafdynamo’s en SON LED Edelux (80 lux, met standlicht) koplampen laten maken. Deze zijn nu ook verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Santos is het enige bedrijf dat de Rohloff- en SON-producten in maar liefst 6 kleuren kan leveren. Santos is dan ook erg trots op deze unieke samenwerking waarmee de Santos fietsen nog individueler samengesteld kunnen worden.

Reageer op dit artikel