nieuws

Bioracer supplier van team Euskaltel-Euskadi

Onderdelen & Accessoires

Bioracer supplier van team Euskaltel-Euskadi
Bioracer levert voortaan de kleding voor team Euskatel-Euskadi. Voor Bioracer, dat sinds 2 jaar actief is op de Spaanse markt, betekent dit partnership een grote doorbraak.

Onlangs is in Bilbao de nieuwe Euskaltel-Euskadi-outfit voorgesteld. Vanaf 1 januari zullen de renners van het Baskische team rondrijden in kleding van Bioracer.

Het hoofdzakelijk uit Baskische renners bestaande team gaat mede door de eisen van de UCI World Tour  internationaal. Kopman en voormalig Olympisch kampioen Samuel Sanchez zal komend seizoen worden vergezeld door een aantal talentvolle jonge Europese renners. De teamkleuren blijven hoofdzakelijk oranje maar het ontwerp is door de Bioracer designers gerestyled.

Doorbraak op Spaanse markt

Voor Bioracer, dat sinds 2 jaar actief is op de Spaanse markt, betekent dit partnership een grote doorbraak. Mathieu Hermans (Sales Manager Spanje): “Het ondersteunen van een topteam als Euskaltel zal onze naamsbekendheid en afzetmarkt vergroten, met name in de retail sector. We hebben een uitgebalanceerde collectie en kunnen via de shops ons teamnetwerk vergroten. Ook de bekende en zeer enthousiaste supporteraanhang zal de naam en het tenue van het team uitdragen. Bioracer staat voor kwaliteit, flexibiliteit en innovatie, via een profteam kunnen we verder ontwikkelen en perfectioneren.  Euskatel kiest voor het Bioracer Race Proven tenue met een perfecte combinatie van comfort en aerodynamica.”

Naast Euskatel is Bioracer ook succesvol partner van de Belgische, Duitse en Nederlandse bond met 12 medailles in Londen en 4x goud op het WK in Valkenburg.

Reageer op dit artikel