nieuws

Bioracer wint Innovatie Award

Onderdelen & Accessoires

Bioracer wint Innovatie Award
De door Bioracer ontwikkelde, eendelige Speedwearpakken zorgen dankzij een verlaagde weerstand voor tijdwinst op de baan.

Fiets- en sportkledingfabrikant Bioracer heeft de jaarlijkse Innovatie Award behaald. Bioracer verdiende de prijs met de eendelige Speedwearpakken en de fietsbroek uit Dyneema stof.

De door Bioracer ontwikkelde, eendelige Speedwearpakken leveren tijdens een baantijdrit van vier kilometer tot negen seconden tijdwinst op. Daarnaast heeft Bioracer samen met chemiebedrijf DSM een fietsbroek ontwikkeld die gemaakt is van Dyneema. Deze broek zorgt voor extra bescherming bij een valpartij.

De Innovatie Award is een door het Belgische Innovatiecentrum toegekende prijs, deze valt te beurt aan een onderneming die innovatieve producten, processen of diensten ontwikkelt en voor andere bedrijven inspirerend werkt.

Reageer op dit artikel