nieuws

Bobike Click & Go voor alle bagagedragers

Onderdelen & Accessoires

Bobike Click & Go voor alle bagagedragers
Het unieke Click & Go systeem in combinatie met het bagagedrager montagekader zorgt dat de Bobike Maxi Exclusive en de Bobike Tour Exclusive snel te monteren zijn.

Bobike komt met een innovatie in de vorm van het nieuwe Special bagagedrager montagekader voor de Bobike Maxi en Tour Exclusive. Deze nieuwe montagemogelijkheid is op Eurobike 2012 geïntroduceerd en volgens Bobike al enthousiast ontvangen door dealers op diverse huisshows in binnen- en buitenland.

Bobike is hard bezig zijn internationale positie te verstevigen. Na verschillende aankondigingen van samenwerking met Paul Lange en Madison, heeft Bobike haar positie in Denemarken verder verstevigd met de aanwezigheid op de huisshow van HF in Denemarken.

Ronald Scheppink, managing director Bobike: “In de manier waarop onze Deense distributeur HF Christiansen zich in de markt beweegt, zijn ze zeer professioneel. Een partner die goed past bij Bobike. We zijn dan ook erg gelukkig met een verlenging van de samenwerking met HF Christiansen als exclusieve distributiepartner van Bobike in Denemarken.”

KCU Event
Op de huisshow van KCU in de Fabrique in Utrecht, die aanstaande maandag en dinsdag 15 en 16 oktober nog wordt gehouden, besteedt Bobike op een ludieke manier veel aandacht aan het Click & Go systeem op de Exclusive lijn. Het publiek op de huisshow wordt actief betrokken op een leuke en sportieve manier, in de vorm van een wedstrijd snelmontage. De uitslag daarvan kunt u later lezen op tweewieler.nl.

Voor e-bike bagagedragers en extra brede bagagedragers
Het unieke Click & Go systeem in combinatie met het bagagedrager montagekader dat standaard bij de Bobike Exclusive serie wordt meegeleverd, zorgt dat de Bobike Maxi Exclusive en de Bobike Tour Exclusive snel te monteren zijn. Voor de consument biedt het Click & Go systeem op de bagagedrager veel gebruiksgemak. Zeker voor e-bikes, ook in het ‘ouders-met-kinderen’-segment, ontwikkelde Bobike het Special bagagedrager montagekader.

Bij e-bikes ‘grijpt’ het montagekader zich vast om de bagagedrager en laat daarbij de batterij ongemoeid. Ook klapveren en oversized of ovale buizen van dragers staan montage met de Exclusive niet in de weg. Het Special bagagedrager montagekader is geschikt voor dragers met een maximale breedte van 17 centimeter.

Reageer op dit artikel