nieuws

Opmerkelijke opmars van Bobike in Europa

Onderdelen & Accessoires

Opmerkelijke opmars van Bobike in Europa
Van links naar rechts: Bernhard Lange, Désirée Rosendaal en Paul Scholten (beiden Bobike) en David Magee van Paul Lange & Co op de huisshow van Paul Lange & Co.

Paul Lange & Co gaat de distributie van Bobike kinderzitjes verzorgen in een aantal Noord-Europese landen. Na gesprekken op Eurobike, kwam er in de weken volgend op Friedrichshafen een succesvolle afronding en werd een akkoord over de distributie van het Bobike assortiment bereikt.

Managing Director Bobike Rob Beset zegt over de samenwerking: “Door deze samenwerking met Paul Lange & Co vinden onze Bobike producten op zeer professionele wijze hun weg naar de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse vakhandel. Het ondertekenen van de overeenkomst op de huisshow van Paul Lange & Co stemt ons dan ook zeer tevreden. Wij hechten grote waarde aan de manier waarop het team van Paul Lange & Co hun kennis en kunde uitwisselt met hun uitgebreide netwerk van wielerspeciaalzaken.”

In een reactie op de samenwerking zegt David Magee, Sales Manager bikeparts bij Paul Lange & Co: “Wij hebben altijd de filosofie dat de merken die wij verhandelen echt bij ons moeten passen. En Bobike is in alles een merk dat bij ons past. Met Bobike kunnen wij ons assortiment kinderfietszitjes uitbreiden en aan onze vakhandel bedienen. Daarbij zijn de waarden waar Bobike voor staat, zoals kwaliteit, zekerheid, gebruiksgemak en comfort, ook waarden waarin Paul Lange & Co zich al 60 jaar herkent. Ik verheug me dus bijzonder op deze samenwerking.”

Bobag en Bobox ook via Paul Lange
Op Eurobike 2012 hebben zowel Bobike als Paul Lange & Co laten zien hoe zij fietsen in de moderne tijd zien. Bobike introduceerde op Eurobike een nieuwe collectie waarin een duidelijke Bobike signatuur zichtbaar is. Naast Bobike fietszitjes zijn ook de innovatieve Bobox en de nieuwe fietstassenlijn onder het label Bobag te zien. Paul Lange & Co neemt deze Bobike labels ook in het assortiment op.

Reageer op dit artikel