nieuws

Productintroducties AXA op Eurobike 2012

Onderdelen & Accessoires

Productintroducties AXA op Eurobike 2012

VEENENDAAL – AXA introduceert ook dit jaar een aantal zeer innovatieve en fraai vormgegeven producten voor de fiets van morgen, zoals de Spot, een halogeen koplamp met een fraai vormgegeven reflector voor de sportieve fiets.

AXA SPOT – Bewezen techniek in een nieuw jasje

De 10 Lux lichtopbrengst van de Spot wordt door de innovatieve reflector en de speciale lenstechniek gerealiseerd binnen een behuizing met een diameter van slechts 55 mm.

De lamp kan eenvoudig worden aangesloten door middel van de fastener clips die reeds aan de kabels gemonteerd zijn.

De robuuste stalen beugel zorgt voor een stevige basis en is geschikt voor alle wegtypes.

 

De AXA Spot is reeds leverbaar en verkrijgbaar in een standaard versie voor de flankdynamo en een versie met aan/uit schakelaar voor de naafdynamo.

 

AXA PICO30 – Krachtpakket in minivorm

De AXA Pico30 kenmerkt zich door zijn zeer kleine, compacte vormgeving. Speciaal ontwikkeld voor de sportievere fiets en dan in het bijzonder voor trekking fietsen.

De clearlens techniek gecombineerd met de highpower LED garandeert een lichtopbrengst van 30 Lux.

De geïntegreerde retroreflector biedt additionele passieve zekerheid.

De Pico30-T varianten zijn uitgerust met dagrijverlichting. Overdag wordt de 30 Lux sterke avondverlichting teruggebracht tot 10 Lux en worden 2 extra veiligheidsdiodes geactiveerd ter ondersteuning en betere zichtbaarheid voor andere weggebruikers.

De Pico30 koplampen zijn uitgerust met een roestvaststalen twinrod bracket.

De AXA Pico30 is reeds leverbaar en verkrijgbaar in een standaard versie voor de flankdynamo en versies met een aan/uit schakelaar of een automatische licht-donker sensor. Optioneel is de Pico30 uit te rusten met dagrijverlichting (-T versies) en standlicht (Steady).

 

AXA LUXX70 – Uitzonderlijke lichtopbrengst met intelligente lichtbundel

De AXA Luxx70 is een doorontwikkeling op de eerder geïntroduceerde koplamp en reddot design winnende AXA Nano50.

Bij de ontwikkeling van de Luxx is bijzondere aandacht besteed aan optimale lichtverdeling en lichtspreiding op het wegdek. Met maar liefst 70 Lux is de fietser verzekerd van goed zicht en wordt hij ook van verre opgemerkt door andere weggebruikers.

De Luxx70 Plus is uitgerust met IntelligentBeam Technology, een intelligent systeem dat aan de hand van de snelheid van de fietser bepaalt welke lichtbundel noodzakelijk is. Het juiste licht bij elke snelheid!

De retroreflector van de AXA Luxx70 is naar wens afneembaar, wat het design zeer slank maakt en geschikt voor sportieve fietsen.

Wordt de verlichting van de Luxx70 Plus  overdag niet gebruikt, dan kan de in de beugel geïntegreerde USB poort gebruikt worden voor het opladen van allerhande apparatuur als navigatiesystemen, mobiele telefoon of muziekdragers.

De AXA Luxx70 en Luxx70 Plus zijn leverbaar vanaf medio oktober 2012 en is leverbaar in een standaard versie voor flankdynamo en twee versies voor de naafdynamo met aan/uit schakelaar of automatische licht/donker sensor.

Optioneel wordt de koplamp uitgerust met een standlichtfunctie (Steady).

 

AXA LITE LINE CITY EN LITE LINE TREKKING KETTINGSCHERMEN – Slank design voor sportievelingen

De Lite Line kettingschermen kenmerken zich door het zeer slimme en slanke design. Speciaal ontwikkeling voor de sportieve fietsen, waarbij veel aandacht is besteed aan een eenvoudige manier van montage.

De kettingschermen zijn in traploos in lengte verstelbaar en de montagepunten zitten niet in het zicht.

Leverbaar in ABS of polycarbonaat met verschillende bevestigingsmogelijkheden.

Reageer op dit artikel