nieuws

AGU, Hesling en Jacobsons samen op AGU Holding Event

Onderdelen & Accessoires

AGU, Hesling en Jacobsons samen op AGU Holding Event
AGU Holding Event

Dit najaar organiseren AGU, Hesling Products en Jacobsons voor het eerst gezamenlijk een AGU Holding Event. De dealer kan rekenen op interessante product- en modulepresentaties, innovaties en speciale acties.

Het AGU Holding Event wordt gehouden op vier locaties, verspreid door het land. Van 9.00 uur tot 23.00 uur geven de vertegenwoordigers advies op maat, uiteraard gecombineerd met lekkere hapjes en drankjes.

Er zijn ook een aantal interessante workshops: zo wordt er bijvoorbeeld uiteengezet hoe een wielershirt gemaakt wordt. Verder kan men uitleg krijgen over de compleet nieuwe website van het E-commerce bestelsysteem. Dit systeem is nog klantvriendelijker gemaakt en is volledig gericht op een optimale informatievoorziening voor alle relaties.

Locaties en data AGU Holding Event:

  • Zaandam, Symon Spiersweg 7B1, 1506 RZ: maandag 24 september t/m donderdag 27 september
  • Oss, Parallelweg 7, 5349 AD: maandag 24 september t/m donderdag 27 september
  • Zwolle, IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 AB: maandag 1 oktober t/m donderdag 4 oktober
  • Rijswijk, De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD: maandag 1 oktober t/m donderdag 4 oktober
Reageer op dit artikel