nieuws

Greenlands Dry Pack fietstas

Onderdelen & Accessoires

Greenlands Dry Pack fietstas
Greenlands Dry Pack fietstas

Onder het merk Greenlands Dry Pack fietstas speelt het bedrijf OTSI in op de vraag naar een nieuwe tijdloze waterdichte fietstas. Het materiaal van de Dry Pack fietstas is door middel van hoogfrequente lassen in elkaar gezet zodat de regen niet door de stiknaden heen kan. Tevens is er gebruik gemaakt van waterdichte ritsen. De grijze tas heeft een verstelbaar hoofdvak en onderscheidt zich door de inhoud van 15 liter met een extra voorvak.

Twee grote reflectoren aan de tas zorgen voor veiligheid in het donker. Door het verstelbare bevestigingssysteem is de tas geschikt voor alle soorten bagagedragers. Naast fietstassen biedt Greenlands een ruime keuze uit regenbroeken, regenpakken en poncho’s.

Reageer op dit artikel