nieuws

Titanium accessoires Van Nicholas

Onderdelen & Accessoires

Titanium accessoires Van Nicholas

Als aanvulling op hun collectie titanium fietsen komt Van Nicholas met mooie gadgets die ook gemaakt zijn van titanium. “Titanium is wat ons betreft het beste materiaal voor fietsframes en accessoires, maar daar houdt het niet op; door het lichte gewicht en de hoge mate van duurzaamheid is het ook zeer geschikt voor andere producten”, aldus Jan-Willem Sintnicolaas, oprichter en Hoofd Design van Van Nicholas.

Als aanvulling op hun collectie titanium fietsen komt Van Nicholas met mooie gadgets die ook gemaakt zijn van titanium. “Titanium is wat ons betreft het beste materiaal voor fietsframes en accessoires, maar daar houdt het niet op; door het lichte gewicht en de hoge mate van duurzaamheid is het ook zeer geschikt voor andere producten”, aldus Jan-Willem Sintnicolaas, oprichter en Hoofd Design van Van Nicholas.

“Als aanvulling op onze collectie wilden wij een mooie, nuttige gadget ontwikkelen, met name gericht op de lange afstand fietser, met een flinke lading bagage. Al snel kwamen we op het idee van titanium bestek en een titanium platvink.”

Het bestek bestaat uit een mes, vork en lepel van geborsteld titanium, samengehouden door een karabijnhaak. Met een gewicht van slechts 52 gram is de set probleemloos aan de bagage toe te voegen.

De titanium platvink weegt een niet minder indrukwekkende 47 gram. Hiermee heeft men de favoriete brandstof, warm of koud, altijd bij de hand. En dat een leven lang, want ook de platvink is gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit 3AL/ 2.5V titanium als de Van Nicholas frames.
 

Reageer op dit artikel