nieuws

Shiva wielerbidons van Tacx

Onderdelen & Accessoires

Shiva wielerbidons van Tacx

De Shiva wielerbidons van Tacx zijn biologisch afbreekbaar en handig in het gebruik. Ze zijn goed inknijpbaar om snel te kunnen drinken en dankzij de draaidop zijn ze makkelijk te vullen en te reinigen.

WASSENAAR – De Shiva wielerbidons van Tacx zijn biologisch afbreekbaar en handig in het gebruik. Ze zijn goed inknijpbaar om snel te kunnen drinken en dankzij de draaidop zijn ze makkelijk te vullen en te reinigen.

De Shiva wielerbidons van Tacx zijn zogeheten Bio-Bottles en minder belastend voor het milieu. Het is een stoere bidon die erg praktisch in het gebruik is, dankzij de grote vulopening en de draaidop.

De renners van Rabobank, Omega Pharma-Quick Step, Lotto-Belisol, Europcar, Saxo Bank en Astana rijden dit seizoen met de Shiva wielerbidons.

Tacx klanten kunnen de nieuwe bidons van de wielerploegen bestellen via International Cycle Connection (ICC), info@i-c-c.nl of telefonisch via +31 (0)115 649321. De Tacx wielerbidons 2012 zijn er in twee uitvoeringen (500cc en 750cc) en kunnen per ploeg per doos van 25 stuks worden besteld.

Populair is ook de assortimentsverpakking. Deze doos bevat in totaal 25 bidons: 4 stuks per team en 5 van Saxo Bank.
 

Reageer op dit artikel