nieuws

Jacobsons exclusief distributeur Giordana kleding

Onderdelen & Accessoires

Jacobsons exclusief distributeur Giordana kleding

Jacobsons is sinds begin dit jaar exclusief distributeur in de Benelux van het Italiaanse kledingmerk Giordana en voegt daarbij een belangrijk kledingmerk toe aan haar portfolio.

ALKMAAR – Jacobsons is sinds begin dit jaar exclusief distributeur in de Benelux van het Italiaanse kledingmerk Giordana en voegt daarbij een belangrijk kledingmerk toe aan haar portfolio.

"Met de twee toonaangevende kledingmerken Nalini en Giordana leveren we vanaf nu een totaalpakket aan wielerkleding aan onze klanten, omdat deze twee merken elkaar prima aanvullen qua prijs en kwaliteit", aldus Cees-Jan van der Plas, directeur van Jacobsons.

Het merk Giordana maakt onderdeel uit van het Italiaanse bedrijf A.P.G. dat is opgericht in 1986. Onder de naam Giordana specialiseren zij zich in het produceren van wielerkleding, die gekenmerkt wordt door kwaliteit en pasvorm.

Jacobsons gaat van start met de Giordana wintercollectie van 2012-2013. De voorverkoop van de Giordana collectie is inmiddels gestart. Jacobsons heeft voor deze introductie Daan Bouwmeester als dedicated accountmanager aangesteld.
 

Reageer op dit artikel