nieuws

Augusta Koopdag succesvol

Onderdelen & Accessoires

Augusta Koopdag succesvol

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de Augusta Koopdag een groot succes geweest. Maandag 19 maart bezochten ruim 150 dealers de koopdag om vooral hun voordeel te halen bij de ruim 150 aanbiedingen in de ‘Koopjeshal.

LEIDEN – Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de Augusta Koopdag een groot succes geweest. Maandag 19 maart bezochten ruim 150 dealers de koopdag om vooral hun voordeel te halen bij de ruim 150 aanbiedingen in de ‘Koopjeshal.’

Maar ook de van 19 procent korting op het huidige assortiment werd door de BBB-dealers gretig gebruikgemaakt. Bij diverse dealers bleek het zelfs passen en meten om alle spullen uiteindelijk mee te kunnen nemen in de auto.

‘Mensen maken het verschil’
Verkoopleider Marc Roelofsen kon dan ook niet meer dan tevreden zijn: “We hebben vandaag als Augusta weer een schitterde teamprestatie neergezet, door ondanks het relatief kleine team zoiets groots neer te zetten. Iedereen heeft bijgedragen om deze dag voor al onze klanten een succes te maken. Hiermee tonen we opnieuw dat mensen het verschil maken.”

Betere doorstroming door vroegere openingstijd
Door het vervroegen van de openingstijd naar negen uur bleek de doorstroming verbeterd. In vergelijking met de herintroductie vorig jaar, waren de wachttijden bij het afhalen van de producten geminimaliseerd. Door even na het ‘shoppen’ gebruik te maken van het lopend buffet of een rondleiding door te pand te krijgen, konden dealers daarna hun spullen bij het afhaalpunt oppikken en afgeladen terug naar hun winkel.
 

Reageer op dit artikel