nieuws

Zilveren Op Pad Outdoor Award voor Freeload Touring Rack

Onderdelen & Accessoires

Zilveren Op Pad Outdoor Award voor Freeload Touring Rack

De bagagedrager Freeload Touring Rack heeft binnen de categorie gadgets en accessoires fiets de Zilveren Op Pad Outdoor Award 2012 gewonnen. Volgens de jury is de Freeload Touring Rack solide en stevig en geschikt voor iedere fiets zonder dragers.

De bagagedrager Freeload Touring Rack heeft binnen de categorie gadgets en accessoires fiets de Zilveren Op Pad Outdoor Award 2012 gewonnen. Volgens de jury is de Freeload Touring Rack solide en stevig en geschikt voor iedere fiets zonder dragers.

“Deze bagagedrager is niet goedkoop, maar met twee panelen voor zijtassen erbij heb je wel alles in huis om van bijvoorbeeld je mountainbike een vakantiefiets te maken”, aldus de jury.

Bruikbaar in elk terrein met 25 kg bepakking
De Freeload Touring Rack is een volledig verstelbare fietsendragersysteem dat kan worden bevestigd op de voor- of achtervork van elk model fiets. Het monteren van de drager duurt enkele minuten. De complete drager weegt 880 gram. Ondanks dit lage gewicht kan de drager in ieder terrein worden gebruikt met een bepakking tot 25 kg. De Freeload Touring Rack is te verkrijgen via www.birzman.nl.
 

Reageer op dit artikel