nieuws

Freeload Touring Rack genomineerd voor Op Pad Outdoor Awards

Onderdelen & Accessoires

Freeload Touring Rack genomineerd voor Op Pad Outdoor Awards

De bagagedrager Freeload Touring Rack is binnen de categorie ‘Gadgets & accessoires fiets’ genomineerd voor de Op Pad Outdoor Awards 2012. De jury omschrijft de Touring Rack bagagedrager als ‘solide en stevig’ en zegt dat je met de drager en de zijpanelen alles in huis hebt om van je mountainbike of racefiets een vakantiefiets te maken.

APELDOORN – De bagagedrager Freeload Touring Rack is binnen de categorie ‘Gadgets & accessoires fiets’ genomineerd voor de Op Pad Outdoor Awards 2012. De jury omschrijft de Touring Rack bagagedrager als ‘solide en stevig’ en zegt dat je met de drager en de zijpanelen alles in huis hebt om van je mountainbike of racefiets een vakantiefiets te maken.

De Freeload Touring Rack is het eerste volledig verstelbare fietsendragersysteem dat kan worden bevestigd op de voor- of achtervork van elk model fiets. Het monteren van de drager duurt slechts enkele minuten. De complete drager weegt slechts 880 gram. Ondanks dit lichte gewicht kan de drager in ieder terrein worden gebruikt met een bepakking tot 25 kg. Dankzij de zijpanelen is het mogelijk om de meeste gangbare fietstassen te monteren.
Alle winnaars van de Op Pad Outdoor Awards worden tijdens het Op Pad Award Event in februari bekend gemaakt.
 

Reageer op dit artikel