nieuws

Volledige integratie Rutteman banden in WilMar Retail programma

Onderdelen & Accessoires

Volledige integratie Rutteman banden in WilMar Retail programma

De samenwerking tussen Rutteman en Sure-IT bv is verder geoptimaliseerd door een rechtstreekse koppeling in het nieuwe Wilmar Retail programma naar het systeem van Rutteman. Vanuit het WilMar Retail programma is het nu mogelijk rechtstreeks de bestellingen bij Rutteman te plaatsen en de pakbonnen in te lezen. Dit alles gebeurt real-time.

BUNNIK – De samenwerking tussen Rutteman en Sure-IT bv is verder geoptimaliseerd door een rechtstreekse koppeling in het nieuwe Wilmar Retail programma naar het systeem van Rutteman. Vanuit het WilMar Retail programma is het nu mogelijk rechtstreeks de bestellingen bij Rutteman te plaatsen en de pakbonnen in te lezen. Dit alles gebeurt real-time.

Theo Hekman van Rutteman ”Wij zijn de eerste gespecialiseerde bandenleverancier die gekoppeld is met het WilMar Retail programma. Vanuit de vakhandel kregen wij de vraag om ons systeem aan te passen zodat WilMar hier gebruik van kon maken. WilMar is het eerste programma dat gekoppeld is met ons systeem en wij vertrouwen erop onze klanten hiermee weer een dienst te hebben bewezen. Men kan zo nog gemakkelijker de voorraad banden kan bijhouden en bestellen. Het is mooi dat een detaillist nu vanuit een winkelpakket alles kan doen, dit scheelt weer tijd en handelingen.”
Robbin Biesheuvel van Sure-IT: “Rutteman is de eerste bandengrossier die volledig geïntegreerd is in ons nieuwe programma. Dit komt omdat Rutteman naar de vraag van de klant geluisterd heeft en haar systeem zodanig heeft aangepast dat zij ons het gereedschap gegeven heeft om de koppeling te realiseren. Er is reeds een koppeling met 12 andere leveranciers waarvan Rutteman de enige bandengrossier is. Wij blijven streven naar een programma dat uitblinkt in betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waar integratie met systemen van leveranciers een belangrijk deel van uitmaakt.”
De koppeling zorgt er tevens voor dat de detaillist zijn eigen, persoonlijke inkoopprijs kan inzien, met inbegrip van kortingsregels. Dit neemt de detaillist veel werk uit handen om zelf zijn eigen inkoopprijzen in te geven en tevens zorgt dit er voor dat er automatisch een juiste inkoopwaarde over de voorraad wordt berekend.

Reageer op dit artikel