nieuws

Jacobsons introduceert twee nieuwe merken

Onderdelen & Accessoires

Jacobsons introduceert twee nieuwe merken

Jacobsons voegt net voor de Bike Motion twee nieuwe Duitse topmerken toe aan haar uitgebreide merkengamma. Naast de reeds bekende merken van Jacobsons als Ortlieb, Nalini, Diadora, Racktime, Tubus, Didriksons en Maxxis zijn vanaf nu ook de helmen van Cratoni en de brillen van Swiss Eye exclusief via Jacobsons te verkrijgen.

ALKMAAR – Jacobsons voegt net voor de Bike Motion twee nieuwe Duitse topmerken toe aan haar uitgebreide merkengamma. Naast de reeds bekende merken van Jacobsons als Ortlieb, Nalini, Diadora, Racktime, Tubus, Didriksons en Maxxis zijn vanaf nu ook de helmen van Cratoni en de brillen van Swiss Eye exclusief via Jacobsons te verkrijgen.

Cratoni Helmets is een van de marktleiders van hoogwaardige fiets- en sporthelmen. Al vanaf 1985 ontwikkelt Cratoni onder eigen patenten helmen en beschikt over een groot team van ontwikkelaars en engineers.
Dat de helmen door de consument gewaardeerd worden bleek onlangs in een artikel in het Tour Magazine, waarbij de Cratoni C-bolt racehelm door de consument werd uitgeroepen tot beste uit de test. De C-bolt scoorde onder andere uitstekend op ventilatie en uitstraling. Items uit de collectie 2011 zijn direct op aanvraag leverbaar . De 2012 modellen zijn leverbaar vanaf januari 2012. De consument adviesprijzen liggen tussen €39,95 en €199,95.

Het brillenmerk Swiss Eye werd opgericht in 1996 en produceert sport- en vrijetijdsbrillen. Op dit moment levert Swiss Eye haar producten aan meer dan 6.000 retailers over de hele wereld. De collectie wordt gekenmerkt door dynamische en sportieve brillen waarbij de lenzen gemakkelijk kunnen worden gewisseld. Een eigen Italiaans design, hoogwaardige materialen en een Duits/Zwitserse achtergrond staan garant voor een kwalitatief topproduct. De collectie 2011 items zijn direct op aanvraag leverbaar. Vanaf januari zijn de modellen 2012 leverbaar. De consumentadviesprijzen liggen tussen €49,95 en €139,95.

Reageer op dit artikel