nieuws

Minimalistisch design Sparta Radar

Onderdelen & Accessoires

Minimalistisch design Sparta Radar

Verrassend nieuw van Sparta: de Sparta Radar, met een minimalistisch design gecombineerd met de comfortabele zithouding van de oer-Hollandse stadsfiets.

Verrassend nieuw van Sparta: de Sparta Radar, met een minimalistisch design gecombineerd met de comfortabele zithouding van de oer-Hollandse stadsfiets.

Op de Radar is geen kabel te zien. De fiets is afgemonteerd met de auto-2 naaf waardoor een automatische schakeling plaatsvindt bij een snelheid van 15 kilometer per uur. De koplamp is slim geïntegreerd in het voorspatbord en de drager is rechtstreeks op het dragende – extra versterkte – achterspatbord aangebracht. Met de keuze voor een beugelslot werd het mogelijk om het slot achter de voordrager te ‘verstoppen’ zodat de ontwerplijnen niet worden verstoord. Alle ronde framebuizen zijn in een evenwijdige cirkel rondom de bracketas geplaatst. Alle rechte buizen wijzen ook naar dit punt. Kortom, een leuk vernieuwend ontwerp en naar aanleiding van eerste paneltests verwacht Sparta dat de Radar dé trend van 2012 gaat worden. De Radar wordt uitgebracht in wit, zwart en groen en heeft een prijs van € 649,-. Sparta is met een stand aanwezig op de Eurobike, hal A4, 205.

Reageer op dit artikel