nieuws

FietsNED start in oktober met webshop

Onderdelen & Accessoires

FietsNED start in oktober met webshop

FietsNED komt in oktober met een webshop. Daarin geen fietsen, maar alleen onderdelen en accessoires. Bij bestelling komt de monteur mee om de spullen meteen op de fiets te zetten. Tegelijk met de introductie van de webshop wordt ook de opgefriste website van FietsNED geïntroduceerd.

OOSTERHOUT – FietsNED komt in oktober met een webshop. Daarin geen fietsen, maar alleen onderdelen en accessoires. Bij bestelling komt de monteur mee om de spullen meteen op de fiets te zetten. Tegelijk met de introductie van de webshop wordt ook de opgefriste website van FietsNED geïntroduceerd.

Op de site is verder nieuws te vinden van de website www.nederlandfietsland.nl van de Stichting Landelijk Fietsplatform.
Sinds mei werken FietsNed en Stichting Landelijk Fietsplatform Nederland samen. Het Fietsplatform heeft als doel om recreatief fietsen in Nederland te stimuleren. Zij beheren de website nederlandfietsland.nl en het nieuws dat het Fietsplatform daarop plaats is nu ook te lezen op de website van FietsNED.

Reageer op dit artikel